Verfspeciaalzaak van Gerven

Het juiste adres op het gebied van verf en wandbekleding

Neem contact op

Verf

Ook voor verf gaan wij voor kwaliteit, zo hebben wij een ruim assortiment aan hoogwaardige lakverf, muurverf, beitsen en speciale verven voor wisselende doeleinden.

Wij leveren onder andere de merken Sigma, Boonstoppel, Histor by one, Koopmans en Hermadix.

Met onze mengmachine kunnen wij alle kleuren ter plekke mengen of dat dat nu Farrow en ball, Painting the past of een RAL kleur moet zijn, veel is mogelijk in zowel lakverven als muurverven, in grote en kleine hoeveelheden, zelfs 250 cc maken wij graag voor u.

Ook voor verfbenodigdheden zoals kwasten, tape en dergelijke bent u bij ons aan het goede adres!

Wij hebben maandelijks wisselende acties in de muurverven en lakken.

Graag tot ziens in onze winkel.

Verf

Bij ons vind je een grote collectie professionele verven. Met een duidelijk advies, gaat u naar huis met het best passende produkt voor uw vraag.

50 jaar ervaring

Ons schildersbedrijf is al meer dan 50 jaar een bekende naam in Geldrop en omstreken. Of het nu gaat om een kleine of een grote klus we maken het graag voor u.

Mengmachine

Ook maken we de door u gewenste kleur verf op onze mengmachine, klaar terwijl u wacht.

Verfspeciaalzaak van Gerven

In de verfspeciaalzaak van van Gerven kunt u zich laten inspireren en adviseren. u kunt in onze zaak terecht met al uw vragen over verf, kleuren, materialen en ondersteuning. Desgewenst komen we advies aan huis geven.

Behangtafel lenen?

Bij aankoop van behang is het lenen van een behangtafel en een stoomapparaat gratis. Geen zin of tijd om zelf aan de slag te gaan? De behangers van ons schildersbedrijf klaren graag deze klus voor u.

Contact

Heb je een vraag, neem dan contact met ons op.

Of loop gerust eens binnen om een kijkje te nemen in onze zaak.

© Copyright - Verfspeciaalzaak van Gerven!